Tietoa minusta

Kampaajan työssä parasta on työn luovuus ja loputtomat mahdollisuudet uusille ideoille. Voisin harjoitella kaikki päivät uusia kampauksia, treenata leikkauksia ja opiskella lisää erilaisten vaalennustekniikoiden saloista. Kouluttaudun useita kertoja vuodessa Suomen suosituimpien kampaajien nettikoulutuksissa ja olen käynyt mm. Tampereella vaalennusgurun ja kampausmestarin Umpun vaalennuskoulutuksessa sekä hänen kampauskoulutuksessaan. Minulle on mahdotonta valita yhtä suosikkityötä, koska kaikki hiuksiin liittyvät osa-alueet hiuspohjan hyvinvoinnista lähtien on intohimoni.

Olen vaihtanut alaa haaveammattini pariin aikuisiällä ja valmistunut kampaajaksi vuonna 2020. Ennen unelmieni työtä kampaajana työskentelin lähes kymmenen vuotta sosiaalialalla lasten ja nuorten kanssa. Sekin työ oli minulle rakas, mutta koska haaveiden perään täytyy aina lähteä, päätin kokeilla jotain, missä voisin yhdistää vähän uutta ja vanhaa.

Työssäni minulle on erityisen tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja että penkissäni on helppo ja hyvä olla. Haluan antaa työtilanteessa asiakkaalleni täysin oman aikani ja keskittymiseni juuri hänen hiuksiinsa ja hyvinvointiinsa, jonka vuoksi kotiympäristön rauha sopii täydellisesti työskentelymiljööksi. Saan itse paljon energiaa, innostusta ja inspiraatiota erialaisista tapahtumista ja juhlista ja sen vuoksi haluan suunnata työtäni myös niihin hetkiin liikkuvana kampaajana. Haluan olla luomassa jotain uutta ja tuoda meille tänne Pohjois-Suomeen hiukan erilaisia mahdollisuuksia tarjota kauneuden- ja hyvinvointialan palveluita.

-Ansku
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram