Hyvinvointipalvelut

Siellä, missä niitä tarvitset

Tärkeä päivä tulossa ja haluaisit tuntea olosi kauniiksi? Autan mielläni ja tuon meikkauspalvelut suoraan kotiisi. Nähdään ja korostetaan yhdessä sinun ainutlaatuiset piirteesi.

Glittermeikit sopivat vauhdikkaampiin juhliin ja Intialainen päähieronta takaa rentouttavan ja rauhallisen oman hetken. Intialainen päähieronta sopii mainiosti myös lahjaideaksi, kun haluat yllättää läheisen voimaannuttavalla tavalla.

LUE LISÄÄ →

Intialainen päähieronta 45min

Intialainen päähieronta on 1000-vuotta vanha hierontamenetelmä, joka auttaa purkamaan stressiä sekä rasittunutta kehoa ja mieltä. Hoito koostuu rytmisistä hierovista liikkeistä, taputuksista, vedoista ja paineluista, joilla käsitellään hartiat, käsivarret, pää, kasvot ja rintakehä. Hieronta tehdään istuma-asennossa ja päällä voi olla ohut ja kevyt paita (ei huppua), jonka päältä hieronta tehdään. Hoidon aikana emme keskustele ja hierontapaikaksi suositellaan täysin hiljaista ja rauhallista ympäristöä.

Intialaisen päähieronnan vaikutuksia:

- Rentouttaa kehoa ja mieltä
- Lievittää stressiä
- Vilkastuttaa verenkiertoa
- Parantaa hapen ja ravinteiden kulkua, tehostaen kuona-aineiden poistumista
- Laukaisee lihasjännitystä käsiteltävältä alueelta
- Helpottaa päänsärkyä
Asiakkaiden kokemuksien mukaan intialainen päähieronta parantaa unenlaatua, vapauttaa energiaa, tasapainoitaa olotilaa ja auttaa jaksamaan paremmin arkea.

Intialaista päähierontaa ei voida tehdä, mikäli olet kuumetaudissa tai flunssassa, päihtyneenä, sairastat syöpää, epilepsiaa, aivoverenkieroon häiriötä tai sinulla on pään alueen kasvaimia, huimausta, aktiivinen reuma tai kihti, pään alueen ihottumaa tai psoriasis, sydänvaivoja, selittämättömiä kipuja, skitsofrenia tai häiriöitä psyykkeessä. Epäselvissä tapauksissa ota ensin yhteys lääkäriin ja varmista hieronnan soveltuvuus.

Saatavilla myös lyhyt 15 min päähieronta lisäpalveluna muun palvelun yhteydessä, jossa keskitytään pään alueen hemmottelevaan hierontaan.

Meikkauspalvelut

Meikkauspalveluihin kuuluvat päivämeikki, osameikki, juhlameikit sekä häämeikki. Päivämeikki on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset kevyen ja nopean ehostuksen. Osameikki voidaan toeuttaa, kun toivot esimerkiksi pelkkää silmämeikkiä tai meikkipohjaa. Juhlameikki rakennetaan toiveittesi pohjalta ja viimeistellään juhlavaksi kokonaisuudeksi pienillä yksityiskohdilla. Juhlameikki sisältää halutessasi lisäripset.


Hääpäivä on yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä ja silloin kuka vain morsian haluaa sädehtiä hyvää oloa. Häämeikki on rakennettu niin, että se sisältää koemeikin juhlapäivän meikin lisäksi. Tällisena päivänä on erityisen tärkeää, että juhla-aamuna kaikki sujuu jouhevasti ja koemeikissä on hiottu yksityiskohdat valmiiksi.

Glitter-palvelut

Elämässä ei vain voi olla koskaan liikaa kimalletta! Glitterillä saat lisäsäihkettä meikkiin vuodenajasta
riippumatta. Se sopii täydellisesti niin festarihumuun kuin tuomaan säihkettä pikkujouluihin ja
uudenvuoden juhliin. Glitterillä saa tehostettua myös bilemeikkiä vaikka polttareissa tai halloweenina.

Glitterillä voi viimeistellä kampauksen ja hurjimmat ovat kokeilleet jopa glitter-partaa. Lapsille on saatavilla sapluunalla tehtäviä glittertatuointeja. Glitter-palveluita voit tilata sekä yksityisiin juhliin että suurempiin tapahtumiin.

Kaikki käyttämäni glitterit ovat vegaanisia, myrkyttömiä ja niitä ei ole testattu eläimillä. Glitterit eivät kuulu vesistöihin, joten glittereiden oikeanlainen puhdistaminen iholta on tärkeää. Glitterit lähtevät parhaiten puhdistuspyyhkeellä pyyhkimällä tai saippualla ja vedellä kostutetulla paperilla.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram