Juhlapaketit

Siellä, missä niitä tarvitset

Tarjoan palveluita tärkeisiin juhlapäiviin, kuten häihin ja polttareihin, baby showereihin sekä syntymäpäiville ja illanistujaisiin.
LUE LISÄÄ →

Juhlapaketit

Juhlapaketit ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi ja voit vaikuttaa itse, mistä palveluista haluat juhlan koostuvan. Voit yllättää polttarisankarin tai tulevan äidin baby showereissa intialaisella päähieronnalla ja kampauksella. Voit myös varata halutessasi pikakampaukset ja glitterehostuksen koko juhlaseurueelle vaikka pikkujouluihin, illanistujaisiin tai polttareihin. Kysy rohkeasti lisää, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus.


Glittersyntymäpäivät on uusi, mutta jo lyhyessä ajassa omaan suosioonsa noussut juhlakokonaisuus lapsille. Glittersyntymäpäivillä tehdään sekä syntymäpäiväsankarille että juhlavieraille glittertatuoinnit ja lettikampaukset. Voit järjestää itse juhlien yhteyteen esimerkiksi glitterdiscon, jolloin teemasynttärit järjestyvät kuin itsestään ja lapset saavat unohtumattoman ja erityisen synttärikokemuksen. Mikäli haluat tilata kynsien lakkauksen osaksi ohjelmanumeroa, niin jokainen pikkuvieras saa kynsienlakkauksen lisäksi oman kynsilakan mukaan juhlista.

Glittersyntymäpäivien kaltainen, kaikille avoin "glitterbaari" on nyt myös tilattavissa ohjelmanumeroksi häihin tai muihin juhliin.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram