Juhlapaketit

Siellä, missä niitä tarvitset

Tarjoan palveluita tärkeisiin juhlapäiviin, kuten häihin ja polttareihin, baby showereihin sekä syntymäpäiville ja illanistujaisiin.
LUE LISÄÄ →

Räätälöitävät juhlapaketit

Juhlapaketit ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi ja voit vaikuttaa itse, mistä palveluista haluat juhlan koostuvan. Se voi olla polttaripäivän aloitus herättämällä morsian hemmotteluhoidoilla ja ehostamalla koko juhlaseurue glittermeikeillä ja polttarikampauksilla.

Voit myös yllättää ystäviesi kanssa tulevan äidin baby showereilla, jossa äidille tehdään hoitoja ja viimeistellään hemmottelu kampauksella. Juhlapaketit sopivat hyvin sellaisenaan myös illanistujaisiin tai hieman kampausten ja glitterehostusten tyyliä muokkaamalla tämä on omaperäinen lisä vaikka työpaikan pikkujouluihin.

Kukapa ei rakastaisi glitterin kimallusta, hiustenlaittoa ja kynsienlakkausta omien ystävien kanssa? Lasten syntymäpäiville on toisinaan vaikea keksiä ohjelmaa tai lahjaideaa, ja sen vuoksi olen tehnyt oman juhlapaketin helpottamaan juhlien järjestämistä. Glittermeikin tai glittertatuoinnin ja lettikampausten lisäksi syntymäpäiväsankari saa pienen yllätystuliaisen. Mikäli haluat tilata kynsien lakkauksen osaksi ohjelmanumeroa, niin jokainen pikkuvieras saa kynsienlakkauksen lisäksi oman kynsilakan mukaan juhlista.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram