Kampaamopalvelut

Siellä, missä niitä tarvitset

Kampaamopalveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset, värjäykset, kampaukset sekä rakennekäsittelypalvelut. Hiustenleikkauksissa hiustenpesun voi tilata erillisenä lisäpalveluna tai voit pestä hiukset itse etukäteen.
LUE LISÄÄ →

Lisätietoa kampaamopalveluista

Suosittelen hiustenleikkaamista aina puhtaisiin hiuksiin tarkemman lopputuloksen saamiseksi. Värjäyksissä ja rakennekäsittelypalveluissa pesu kuuluu palveluun. Pesutilanteita varten tuon mukanani liikuteltavan pesupaikan, jota käytetään kylpyhuoneen yhteydessä.

Tärkeää olisi, että kodistasi löytyisi valoisa paikka työskentelylle, tuoli ja peili. Muut tarvikkeet ja tuotteet tuon aina mukanani. Koko perheen hiukset ja palvelutalojen asiakkaiden hiukset voidaan leikata tuntiveloituksella ja jakaa lasku asiakkaiden kesken.

Värjäykset ovat aina alkaen hintoja ja lopullinen hinta määräytyy käytetyn tekniikan, värimäärän ja ajan mukaan.

Tuotteet

Suosin tuotteissani laatua ja ympäristöystävällisyyttä, joten olen valikoinut värisarjaksi Suomessa
valmistetun Sim sensitiven SensiDo värisarjan. Värit ovat hajusteettomia ja vegaanisia. Käytössäni on myös Sim sensitiven hajusteeton Ds-muotoilusarja, joten palvelu on mahdollista saada kokonaan hajusteettomana. Hiuspohjan hyvinvointiin ja ongelmakohtiin apu löytyy saman valmistajan System 4 sarjasta. Tuotteissa voi esiintyä raaka-ainetuoksuja.

Hiusten pituudet

Hinnoittelussa käytämme oheisen kuvan mukaista hiusten pituuksien jaottelua. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram