Kampaaja kotiin

Kampaamopalvelut ovat tilattavissa kotiin Oulussa ja sen lähikunnissa

Kampaajan kotikäynti mahdollistaa kaikki normaalit kampaamopalvelut: hiustenleikkaukset, värjäykset, kampaukset sekä rakennekäsittelypalvelut.

Erikoisosaamistani ovat juhla- ja hääkampaukset sekä hääseurueiden kokonaisuuksien toteuttaminen.

Voit kysyä kampaamopalveluita myös Oulun ja lähikuntien ulkopuolelle erillisellä sopimuksella.
LUE LISÄÄ →

Kampaajan kotikäynti (Oulu ja lähikunnat)

Kaikki kampaamopalvelut on toteutettavaissa kotioloissa. Tärkeää olisi, että kodistasi löytyisi valoisa paikka työskentelylle, tuoli ja peili. Muut tarvikkeet ja tuotteet tuon aina mukanani. Maksutapana käynnillä käy korttimaksu ja käteinen.

Palvelutaloille on oma, hieman edullisempi hinnasto. Hinnasto on voimassa, kun asiakkaita on yhdellä kerralla yli viisi. Hinnaston voit pyytää halutessasi yhteydenottokaavakkeen kautta. Palvelutalojen asiakkailla on mahdollisuus asioida laskulla, jolloin hintaan lisätään 5 € laskutuslisä.

Kampaampoalvelut ovat tilattavissa suoraan kotiin Oulussa ja sen lähikunnissa.
Tilaa kampaajan kotikäynti →

Hääkampaus ja hääseurueet

Olen hääkampaajasi Oulusta ja on kunnia-asia saada olla mukana yhdessä elämäsi tärkeimmässä päivässä. 

Susoittelen aina hääkamapukselle koekampausta, jotta näen hiuksesi ja voimme käydä yhdessä läpi vaihtoehtoja kampauksen toteuttamiselle. Kampaus tehdään koekampauksessa kokonaisuudessaan ja näin voit tunnustella kampausta vielä kotona omassa rauahssa vaikka hääpuvun kanssa. Aina koekampaus ei ole mahdollinen esimerkiksi pitkän välimatkan vuoksi, joten olen kehitellyt palveluihin hääkampaus silverin, johon kuuluu 90min kampausaika sekä 30min etäsuunnitteluaika. Hääkampaus gold on perinteidempi malli ja sisältää hääkampauksen ja koekampauksen kokonaisuudessaan. Koekampaus tehdään luonasi.

Olipa häät Oulussa tai sen lähikunnissa, niin ne ovat tilattavissa suoraan kotiin. Näin saat nauttia aamustasi rauhassa kaasojen kanssa kaunistautuen ja hyvää aamupalaa syöden. Ota kaikki hyvä irti elämäsi päivästä.
Lue lisää hääkampauksista →

Hiusten pituudet

Hinnoittelussa käytämme oheisen kuvan mukaista hiusten pituuksien jaottelua. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram